PRODUCT1}

Bundgaard Bloom TEX Rose Gold Stream FG


Udělejte si radost produktem Bundgaard Bloom TEX Rose Gold Stream FG od populárního výrobce za přívětivou cenu 1949 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 949 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Typ boty – dětské zimní barefoot boty Tvar boty šířka – sedí na průměrnou nohu (prostornější než Petit) prstová část – ideální tvar špičky, optimální i pro široké prsty i dominantní palec u nohy nárt –  vhodné na průměrný a nižší nárt pata –užší v patě a proto jsou vhodné na nohy do ploutvičky Opatek – částečně zpevněné více vrstvami materiálu Podrážka – dobře flexibilní příčně i podélně (maličko tužší než řada petit) Stélka – vyjímatelná termo stélka Zapínání – dobré dotažení pomocí dvou suchých zipů Další TEX membrána jednoduchý design Materiály svrchní část: kůže podšívka: jemný vlněný kožíšek podrážka: guma   Vyrobeno v Indonésii, materiály splňují evropské normy a jsou nezávadné. Doporučujeme pouze prověřené prodejce a e-shopy. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Popis produktu Bundgaard Bloom TEX Rose Gold Stream FG

  • Výrobce: Bundgaard
  • Cena: 1949 Kč

Podobné produkty

Bundgaard Bloom TEX Rose Gold Stream FG

Další produkty od výrobce

Bundgaard

Bundgaard Bloom TEX Rose Gold Stream FG od originálního výrobce Bundgaard - tento artikl musíte mít ve výprodejové akci za 1949 Kč. Nabízíme nejlepší poměr cena výkon. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Přejeme vám příjemné nakupování.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • GLS - 69 Kč
  • Zásilkovna - 69 Kč
Platba

  • Dobírka - 50 Kč
  • Bankovním převodem - zdarma